vineri, 22 iunie 2012

A S E I



Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi ,a fost gandita ca si o asociatie neguvernamentala , non-profit, care isi va desfasura activitatea in sprijinul sportului Iesean.
Vom incerca in primul rand implementarea  in randul suporterilor  ieseni a FAIR-PLAY-ului sportiv , fair-play care in ultima perioada se vede ca lasa de dorit , vom incerca constientizarea  violentei in arenele sportive .
Prin atragerea de fonduri vom incerca sustinerea juniorilor , incurajarea tinerilor in practicarea sportului ,si totodata dupa ce vom capata personalitate juridica vom organiza intalniri saptamanale pentru a celebra fostele sau actualele glorii ale sportului Iesean . Vom incerca pe aceasta cale sa aratam fostelor glorii sportive ale Iasului , precum Vasile Simionas, Dan Pavelescu ,Ioan  Bucu ,Alina Motoc ,si multi altii ca nu au fost uitati de suporterii orasului sub ale caror culori au luptat .
Ne vom implica in tot ceea ce inseamna sport, nu doar in orasul Iasi ci in tot judetul Iasi prin organizarea de diferite actiuni sportive , de implementare a sportului si a fair-play –ului .
Vom sustine actiunile sportive organizate de diferite institutii prin toate mijloacele posibile avute la dispozitie.

                                                                  Membrii Fondatori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu